חברת הסייבר הישראלית סייקוד גייסה 56 מיליון דולר

כספי הגיוס, בסבב B, ישמשו אותה להעמקת המו"פ ולהרחבת מערך השיווק ● מדובר בגיוס השני של החברה במהלך תקופה של כשישה חודשים

עובדי חברת סייקוד.

חברת הסייבר הישראלית סייקוד (Cycode), שפיתחה פתרון הגנה מקיף לתשתיות שרשראות אספקת התוכנה (Software Supply Chain), הודיעה היום (ד') על השלמת סבב גיוס B בסך 56 מיליון דולר.

מדובר בגיוס השני של החברה במהלך תקופה של כשישה חודשים, שכן בחודש מאי השנה היא גייסה את הגיוס הראשון שלה, בסבב A, בסך כולל של 20 מיליון דולר.

הסבב הנוכחי הובל על ידי קרן הפרייבט אקוויטי הגלובלית Insight Partners, והשתתפה בו גם קרן ההון סיכון YL Ventures, אשר הובילה את השקעת הסיד בחברה.

סך גיוסי החברה עומד על 81 מיליון דולר ואילו הגיוס הנוכחי ישמש את החברה להאצת המכירות והמשך פיתוח המוצר.

סייקוד הוקמה ב-2019 על ידי ליאור לוי, המשמש כמנכ"ל, לשעבר ארכיטקט אבטחת מידע, ורונן סלבין, המשמש סמנכ"ל טכנולוגיה, חוקר אבטחת מידע ויזם סדרתי. החברה מספקת פתרון הגנה מקיף לתשתיות שרשראות אספקת התוכנה בהן משתמשים ארגונים.

החברה מעסיקה כיום כ-50 עובדים במשרדיה בתל אביב ובארה"ב, ועתידה לגייס כ-70 עובדים נוספים. בין לקוחותיה ניתן למצוא את Grubhub, Databricks, Copart, Rapyd ועוד. בשלושת הרבעונים הראשונים של 2021 סייקוד הכפילה פי שבעה את ההכנסה השנתית שלה (ARR).

ענתה לצורך שנוצר כשאתגרי האבטחה השתנו

החברה נוסדה כי עם התפתחות עולמות התוכנה, אתגרי האבטחה השתנו. המפתחים אימצו כלים חדשים לתשתיות ניהול ובניית הקוד – ושרשרת האספקה הפכה לפוטנציאל התקיפה. תקיפה של אותן שרשראות אספקה מאפשרת גישה לקוד המקור של החברה, יכולת לחבל בתוכנה ולהטמיע בה קוד זדוני, גניבת מפתחות וסיסמאות לשירותי תשתית ועוד.

הטכנולוגיה שפיתחה סייקוד עונה על הצרכים החדשים – היא מתחברת לשלל הכלים המשמשים בתהליך הפיתוח, הניהול וההפצה של תוכנה, ומספקת לארגונים שקיפות מלאה והגנה מפני הסיכונים השונים הנלווים להם.

"לאחרונה ניתן לראות עלייה ניכרת בתדירות ובחומרה של תקיפות שרשרת אספקת התוכנה. לפי התחזיות, עד 2025, 45% מהארגונים צפויים לחוות תקיפה בשרשראות אלו", סיפר ליאור לוי, מייסד שותף ומנכ"ל סייקוד. "הגיוס יאפשר לנו להמשיך להוביל את השוק ולהתמקד בהרחבת גרף המידע של החברה. באמצעות הגרף, אנחנו ממפים באופן מקיף את שרשראות האספקה – כולל בעיות אבטחה, פעילויות משתמשים ואירועים נוספים במחזור הפיתוח של הקוד. בכך אנחנו יכולים לאתר חריגות, למנוע הטמעת קוד זדוני ולתעדף את הסיכונים".

תגובות

(0)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

אין לשלוח תגובות הכוללות דברי הסתה, דיבה, וסגנון החורג מהטעם הטוב

אירועים קרובים